Nefertiti_final
NBE Anti-stressbehandling ca 60 min 1200 kr
Känner du dig stressad? Då är det här rätt behandling för dig!

NBE 3000 ger en skön värme som gör att dina muskler slappnar av och spänningar och värk minskar betydligt. Det får dig att komma ner i varv. Under tiden får du massage på ben och huvud.
Redan efter EN behandling känner du dig helt avslappnad och redo att ta sig an vardagens bestyr. Har i studier visat sig minska kortisolhalten i kroppen med över 40%.
 
NBE Detox (nu med Ansiktsbehandling, värde 725:-) ca 60 min 995 kr
Känner du dig svullen i kroppen? En detox behandling är en fantastiskt skön och avstressande behandling! 

Detox behandlingen reducerar slagg i kroppen och främjar vårat lymfsystem. Under behandlingen är du uppkopplad till värmeplattor på händer och fötter. Radiofrekvensen hjälper till att rensa kroppen och ökar lymflödet i kroppen. 
Drick extra vatten före och efter behandlingen. 

Vill du förbättra din detoxeffekt så har vi en Detox drink, en 14 dagars kur (för hemmabruk) som stöder kroppen att storstäda insidan. 
D-drink kostar 345:-

Nannic International är ett familjeföretag i tredje generationen som bedriver sin verksamhet i Antwerpen (Belgien), där sker forskning, utveckling, produktion och paketering av produkterna. Nannic lanserar årligen  nya unika världsnyheter.

Nannic fick sitt genombrott med NBE-behandlingar, ett unikt koncept med apparatur, behandlingsserum och särskilda tillbehör som möjliggör revolutionerande resultat för modern hudvård. 

Nannic är en inovativ hudvårdserie med högkoncentrerade serum och avancerande anti-age krämer som verkar på djupet.
Produkterna har en cellidentisk bas och är vetenskaplikt utveckalde med medicinskt bevisade effekter. 

Nannic produkter rekomderas i samband med NBE behandlingar. Passar även dig som vill ha en effektiv hudvård.